3.9.2013

Kuulumisia!

Viimeset kaks kuukautta on tuntunu, että ei tää bloggaus enää ookkaan mun juttu. Joka kerta ku oon yrittäny alottaa kirjottamisen, niin pää lyö tyhjää eikä oikeastaan mitään inspistäkään oo ollu.
Nyt ku oli lyhyt päivä koulussa ja täällä yksin istun kämpillä, niin aattelin kirjottaa vähän kuulumisia. En mä kuitenkaan halua hylätä tätä blogia täysin.

Aluks alotan tällein, että mulle kuuluu aika hyvää, mitä nyt on pari stressattavaa asiaa mutta eiköhän tää tästä!

Koulu on alkanu ihan mukavasti, nyt vaan tuntuu että kerääntyy kaikki tehtävät just tälle viikolle ja pää tuumaa räjähtää, mut eiköhän tästä hengissä selvitä. Mut tykkään olla koulussa enemmän ku viime vuonna.
Ei ees tuleva koeviikko vielä ahista, tänä vuonna aattelin ihan rennosti ottaa, enkä panikoi tai ahistu mistään, koska sitte palaisin ihan loppuun ja alkais asiat lipsua niinku viime vuonna..

Ootan ihan niinku tositositositoosi isosti helmikuuta, koska vanhojentanssit! (kirjotetaanko se yhteen vai erikseen?)
Johtunee siitä, että sain vihdoin ja viimein PARIN (!) jes.
Ja mulla on jo vanhojentanssimekkokin! Selailin paljon nettisivuja, kunnes silmiin osu yks tosi nätti mekko ja heti tuli sellanen ''tuo on mun mekko.''- fiilis. Kyllä sitä pitää vielä vähän muokkailla ja ostaa sellanen vanne alle, mut onhan tässä vielä reilu 5kk aikaa.. 

Tää mun postaus on vaan hyppimistä asiasta toiseen, joten hypätäänki vanhojentansseista asuntoihin.
Mun on pakko muuttaa asuntolasta pois, koska en voi tuoda Killeä tänne ja en kyllä aio jättää sitä Halsualle.
Eli oon koittanu kattella Kaustiselta kämppiä, mutta eipä niitä oikein oo.. Kävin eilen kattomassa kivaa omakotitaloa, mutta ei siitä mitään tulis. Vähän liian kallis ja kämppiksiä tarvis ja plääää.
Joten mä ajattelin tehdä jotain radikaalia. Muutan Nitan kans Kokkolaan. 
Isoin ongelma tässä on varmaanki se, että mun pitäis liikkua linkalla Kokkola-Kaustinen väliä joka päivä sen kaks kertaa. Mut mä päätin, että selviän siitä. Aamulla on tieten vähän paskaa ku sieltä lähtee linkka klo 6.50 ja oon jo 7.30 Kaustisella, niin joudun jonku tunnin hengailla koululla. Ja se tarkottais sitä, että on pakko mennä nukkumaan ajoissa ja herätä aamuisin hiton aikasin.
Mut olishan se ihan hienoa asua kaupungissa. Kaikki on lähellä ja sitä rataa. 
Pitäis vaan löytää kiva kämppä, jonne sais ottaa lemmikin.

Ainii, pääsin yhteen bändiin toiseks laulajaks, kivaa! (:

Mutta jooo, eiköhän tässä tullu tärkeimmät tiedot mun elämästä.

<3: NEA

Ei kommentteja: