12.2.2013

Kesän 2013 suunnitelmia

Olispa jo kesä.
Synttärit, kesätyöt, ruisrock, Kaustisen festarit.

Oon jo päättäny et haluan viettää mun synttäreitä jossaki kivassa paikassa ulkona, kavereitten kans ja koko yön. Viime synttäribileet oli aika kivat, mut silti olisin halunnu et olis ollu enemmän kavereita niitä viettämässä. (:

Kesätöihinki on aika pakko mennä, joten aattelin mennä uimakouluun ja museolle.
Museolla oli sillain ihan jees olla, oli aika rentoa ja jos oli läppäri ni aikaki kulu nopeeta. Kumpa vaan ois joku kaveri siellä, koska välillä meinas kyllästyä ku en sillain tullu toimeen niitten muitten kans, mut ehkä ens kesänä parempi onni jos rosso vaikka tulis museolle kans. (:

Meillä on ollu Nitan kans suunnitelmissa, et lähettäis ens kesänä ruisrockiin!
Siis olis niiin mahtavaa, koska siellä olis hurts (!!!), pmmp, the sounds (!!!), teflon brothers, ruger hauer, notkea rotta, karri koira, disco ensemble ja tällein. (:
Pitää vaan toivoa, että sais tarpeeks rahaa kerättyä!

Kesällä haluisin viettää aikaa muutenki enemmän kylällä yms paikoissa kavereitten kans, koska viime kesänä en oikeesti koskaan nähny ketää.. oli aika paskaa.
Mut ainaki tuon yhen<3 kans vietän varmasti paaaaaljon aikaa. (:
Nikon myötä oon saanu vähän noita vanhoja kavereita takasin, joka on tooosi mukava koska aattelin joskus et ei meistä enää koskaan varmaan kavereita tuu, mut toisin kävi! (:

Juu-u. 

Tää viikko on alkanu mukavasti nuhalla, joka pilaa mun elämän. Koko ajan nenä tukossa ja pitää olla niistämässä jne.. -.- Aikaki tuntuu kulkevan hitaasti.. Tyhmää.
Onneks kuitenki on jo sillain tiistai, koska seuraavat koulupäivät on aika löysiä penkkareitten ja vanhojen takia. (: Joten eiköhän se perjantaiki sieltä joskus tuuu! Pitäis vaan koittaa suunnitella, että mitä tehtäis Nikon kans viikonloppuna, koska en halua jäädä Kaustiselle ja Halsuallakaan tuskin on oikeen mitään. Mut saa nähä.

Kyllästyin nyt tähän kirjottamiseen, joten tää saa riittää tältä päivältä! (:

MOII (:

: Nea

Ei kommentteja: