31.3.2012

PERJANTAI!

Anteeksi (taas kerran..) tämä pieni tauko! Mulle ei oo tässä sattunu mitään jännää tai silleen, ni en oo viittiny kirjottaa ku ei oo ollu mitään kunnon asiaa. Mutta nyt on asiaa! (: Eilisestä nimittäin.
En vissiin ollu kertonu täällä missään vaiheessa, että luovis osallistuu Kokkolan Kaupunginteatterilla järjestettyyn Olinpa Kerran On Stage - tapahtumaan. Ja se oli siiis eilen ja muksa päivä oliki! (:

Aluks oli jossai reaktio studiolla sellasta tyhmää improvisaatio harjotus juttuja ja sit sen jälkeen mentiin sinne teatterille. Aluks saatiin vaa kattella muitten esityksiä ja sitte heti väliajan jälkeen oliki meidän vuoro.. Kaikki jännitti ihan hitosti aluks, mut kyllä se hyvin meni loppujen lopuks. Milla laulo tooosi hyvin ja kaikki veti mun mielestä ainaki tosi hyvin.. Sitten ku siellä oli sellanen raati, jotka sitte lopussa ''arvostelee'' tai jotain kaikkien näytelmät, niiin meille tuli aika paljon sellasta, että pitäis olla koko ajan roolissa ja ymsyms tuollasta, mutta kyllä sieltä positiivistaki palautetta tuli. :) 

Koko jutun jälkeen saatiin mennä kaupungille syömään ja shoppaileen. Ekaks käytiin hesellä ja syötiin Millan kans heti oikeen kerrosateriat (ja oltiin poksahtaa syömisen jälkeen...) ja sitte ku oltiin syöty niin kipitettiin Ginaan ja sieltä sitte h&m:ään.. Mukaan tarttu : 
Bandeau toppi? : D, Gina Tricot 5,95€

Normi toppi, h&m 4,95€

ihana pitsipaita, h&m 19,95€
Aaaaah, oon jo kauan halunnu mennä shoppaileen ja esitellä ostoksia täällä blogissa ! : DDdd
Mut oon aivan rakastunu tuohon pitsipaitaan ja se pääsee käyttöön heti huomenna, kun on Jeren synttärijuhlat. :>

Mutta takasin tuohon eiliseen. Shoppailujen jälkeen mentiin takasin teatterille ja mentiin kattomaan näytelmä Vadelmavene pakolainen. (: Se oli ihan tajuttoman hauska ja sainki pari kertaa ihanan naurukohtauksen..
Oli kyl katsomisen arvoinen. Sitten heti sen jälkeen bussilla takasin Halsualle ja kotiin syömään ja nukkumaan.
<3

<3


Oli oikein onnistunut päivä ja sai viettää koko päivän ihanien ystävien kans! <3
  
♥: Nea

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

tykkään tosta sun bandeausta ja pitsipaijasta,ne näyttää jotenki tutuilta (;
ps.toi kuva on aika nolo :D

Neajj kirjoitti...

samiksiiiiiiiiii 4ever ! : D

ps. kuva on aika söpö ! <3

Anonyymi kirjoitti...

Pottis.... :D ihana tuo pitsipaita ! -R